Play Video
warning: This video is NOT suitable for people who suffer from photosensitive epilepsy

Onze Cursussen

Onze cursussen zijn een krachtige, bewezen manier om een echte impact te maken in je leven en jouw bedrijf. Duizenden mensen zoals jij over de hele wereld – ondernemers, oprichters, teams – hebben ontdekt dat ze een verschil kunnen maken in hun bedrijf wanneer ze leren om Bulletproof te worden.
Doe mee met onze cursussen en ontdek wat je hebt gemist.

Verander business, gezondheid, rijkdom en relaties

Schijf je in voor je cursussen

Het waarom en hoe
van de Bulletproof -Methodology cursussen

Je kunt nu previews van deze introductiecursus bekijken : Het waarom en hoe van de bulletproof – methodology cursussen.
Zonder deze cursus weet je niet:

En zonder deze cursus heb je geen idee wat er voor jou allemaal mogelijk is en waarom we geen uren durende cursussen hebben, maar lessen van slechts 5 minuten per dag.

Begin de Bulletproof Methodologie
 vandaag

Verander business, gezondheid, rijkdom en relaties

Schijf je in voor je cursussen

Onze cursussen
veranderen jouw business
gezondheid, rijkdom en relaties

Je kunt nu previews van deze introductiecursus bekijken : De bulletproof – methodology cursussen veranderen je business, gezondheid, rijkdom en relaties.

Zonder deze 2e cursus weet je niet:

En je hebt geen idee wat er voor jou mogelijk is en waarom we geen uren durende cursussen hebben, maar lessen van slechts 5 minutes per dag.

Kies Je Cursus

Introductie cursussen

Onze cursussen

Veel gestelde vragen

Goede vraag. Om te beginnen moet je luisteren naar iemand die de (succes)reis heeft doorlopen en niet alleen mooie praatjes heeft. Verder moet je ook luisteren naar iemand die nu is waar jij wilt zijn. Maar – en dat is belangrijk, niet ergens waar de kans dat je “daar” komt bijna nul is. Daarom heeft het geen zin om te luisteren naar meesters of experts of miljardairs of uitschieters of “one offs”. Het spijt me dit te moeten zeggen: je zult er nooit op de korte termijn in slagen. Hoe we dit weten? Omdat je dit nu leest. Uitschieters volgen een ander pad. Sorry nogmaals.

Dus waarom naar ons luisteren? We lopen iets op je voor. Maar zijn nog wel binnen handbereik. Dit beloven wij. Dat is ook waarom wij de tijd hebben om alles in het werk te stellen om 3minutecourse te bouwen en honderden lessen op te nemen. We hebben deze tijd, omdat we weten waar we het over hebben, maar we zijn verre van miljardair. Iemand die miljardair is, heeft altijd het contact met de realiteit verloren. Niets wat ze doen – doen ze zelf. Zelfs het kleinste ding niet. Ze kunnen en zullen een team inhuren. Zo krijgen ze heel makkelijk dingen voor elkaar, geld opent deuren. Jij niet. Je hebt dus advies nodig van iemand die het net heeft ‘gemaakt’, maar nog wel realistisch is. Iemand die probeert een nepgoeroe te zijn, alleen om geld te verdienen. Nee, iemand met kennis en die bereid is om jou te helpen.

Dat moet je ook niet. Daarom werken de 5 minuten cursussen. Je hoeft geen grote bedragen te investeren. Je hoeft geen uren van je kostbare tijd te verspillen en er het beste van te hopen. 5 minuten is alles wat we van je vragen om in te zien dat jij je leven kan veranderen. Stap voor stap en nee – geen oplichterspraktijken over hoe je ‘snel’ succes kunt behalen en die lambo kan kopen. Zoals gewoonlijk. Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap.

Geweldige vraag en een beetje hetzelfde antwoord op de vraag “waarom zouden we naar je luisteren”. Het heeft geen zin voor je om te luisteren naar uitzonderlijke succesverhalen, unieke gevallen, beroemdheden, experts of de echt “captains of industry” van een branche. Dat is geweldig als marketing verhaal, om jou te laten geloven dat jij “net als zij” kan zijn als je gewoon “naar hen luistert”. Dat is niet waar. Als dit zou werken, zou iedereen rijk, succesvol zijn. Dat is niet het geval. Waarom? Al die extreem succesvolle mensen staan ​​niet in jouw schoenen. Zelfs het kleinste is voor hen heel gemakkelijk om te zeggen. Ze hebben waarschijnlijk niet eens de tijd om hun eigen cursusscript te schrijven en al het werk te doen. Ja – ze werkten – voor vele – vele – vele jaren keihard. En nu, met alle goede bedoelingen, geloven ze dat ze jou ook kunnen helpen slagen. Dat kunnen ze niet. Begrijp: elke dag, de hele dag – zullen alle mensen die hen omringen, hen vertellen hoe geweldig ze zijn. Als ze een idee hebben, gaat iedereen rennen. Jij daarentegen. Je moet deuren die dicht zijn, openbreken en vaak luistert maar een kleine groep mensen naar je. Je kan je natuurlijk nog steeds aanmelden voor deze platforms, want je moet nooit stoppen met leren. Maar… verwacht alsjeblieft niet dat dit een langdurige impact op je leven zal hebben.

Ja en nee. Ja, want garanties zijn gemakkelijk te geven. En de meeste bedrijven doen precies dat. Wat ze je echter niet vertellen, is dat er bepaalde voorwaarden zijn waaraan je moet voldoen om daadwerkelijk je geld terug te krijgen. Dit slaat nergens op en dit is ook niet de mentaliteit die je leert als je je inschrijft voor onze cursussen. Dus het eerlijke antwoord: nee. Je kan wel previews bekijken, maar uiteindelijk: moet je de stap wagen om je leven te veranderen. We hopen dat je dat doet.

BulletproofMethodology® een BulletproofVentures company