Je wilt voorspelbare
Resultaten

Ja Graag- geef me dat

Jij bent

Een bedrijf dat behoefte heeft aan iets speciaals. Iets nieuws, spannends. Iets dat ervoor zorgt dat je boven het maaiveld uitsteekt. Iets dat laat zien waarom je uniek bent En

“Je bent klaar voor verandering en de   BulletProofMethodologie ™”

"We Steunen Jouw"

We geloven er in dat ieder succesvol persoon of bedrijf de mogelijkheid moet hebben om te ervaren wat het betekend om echt “je boodschap op de best mogelijke emotioneel bindende wijze op je doelgroep over te brengen”. Dit met echt unieke verhalen, unieke branding en marketing strategieën en inzet van data.

Let Magie Gebeuren” 

De Bulletproof Methodologie™

Resultaten zijn voorspelbaar als je de - Bulletproof Methodologie™ - volgt

"Waarom De Bulletproof Methodologie er toe doet?"

Hoe succesvol je ook bent, niemand hoeft jouw te vertellen hoe je product te bouwen, je business te runnen en wie je klanten zijn.

En zo, met alle respect: hoef jij ons niet te vertellen wat onze mensen op hun vakgebied in hun DNA hebben.

“De BulletProof Methodologie zorgt dat wij beide doen, waar we het beste in zijn. En dit komt het eindresultaat ten goede.” 

Hoe Is Het Ontstaan

We hebben het allemaal meegemaakt: niet vasthouden aan echte storytelling-, media-, branding-, marketing of film concepten die we specifiek voor klanten ontwikkelde met hun eindklant in het achterhoofd. En toen.. het onvermijdelijke gebeurden. Maak wat aanpassingen hier, daar, neem alsjeblieft ook dit op en voor je het wist - Kreeg je niet het beste van beide werelden, maar het gemiddelde- Natuurlijk was de klant nog steeds blij met het eindresultaat. Maar vanbinnen wisten al onze creatieve het. Het kon zo veel beter zijn als er een manier was waarop zij trouw konden blijven aan hun creatieve gaven en tegelijkertijd toch instaat waren om jouw als klant jouw te laten doen wij jij het beste in bent.

De BulletProof Methodologie is je gids bij het vertellen van het juiste verhaal.

De BulletProof Methodology komt tot de essentie van de merk positionering die in jouw mensen en klanten hun DNA zit.

De BulletProof Methodologie fungeert als een aanvulling op jouw marketing strategie.

Waar andere kijken wat zij kunnen nemen. Een echte koning kijkt wat hij kan geven. De BulletProof Methodologie heeft een eerlijke output en resulteert in emotioneel betrokken eindklanten.

“De Bulletproof Methodologie™ Geeft jouw de MIDDELEN die je nodig hebt voor maximale output op jouw Strategie, binding met jouw klanten, conversie te verhogen en resultaten te meten.”

Waarom veranderen?

-Zo wordt het altijd gedaan- werkt niet meer in een industrie. Dus, waarom veranderd de creatieve industrie toch niet. En juist deze verandering gebeurde toen tech-oprichter Pyke, reclame bureau-oprichter Roy and Mark (film regisseur) elkaar ontmoeten. Deze drieluik van oprichters kwamen tot het inzicht dat de oude manier van werken binnen de creative industrie niet meer werkt voor jouw als klant. Er is een overvloed aan creatieve bureau's en dit werkt overweldigend. Wat normaal gesproken gebeurd, is dat jij daarom gewoon maar 10 (prijswinnende) creatieve bureaus vraagt om jouw een idee te pitchen. Vervolgens maak jij een keuze en hoopt op het beste. Gedurende iedere vervolg fase is er veen heen en weer gedoe en dit kost iedereen een heleboel tijd, energie en geld. Het eindresultaat: ”Je krijgt niet het beste van beide werelden, maar slechts het gemiddelde.”

Bulletproof Methodologie?

De BulletProof Methodology™ maakt de weg vrij!

Principe - Ontwikkel respect en samenhang

In de ideale wereld zouden wij gewoon een brain upload doen van alle kennis die onze mensen over de vele jaren hebben opgebouwd in Storytelling, Branding, Marketing, Data en videoproducties en jouw mensen hebben dan het beste van beide werelden. Helaas is dit niet mogelijk. Met de BulletProof Methodologie bootsen wij dit na en zorgen wij voor samenhang tussen onze beide expertises in de korst mogelijke tijd. Het komt daarbij vooral neer op het creëren van respect tussen onze beide team (project) leden. Respect over elkaar core competenties en vertrouwen in het proces.

Principe - Gebruik de juiste methoden

Om van A naar Z te gaan, moet je instaat zijn om exact te weten, wanneer je welke methode van bijvoorbeeld Storytelling of zelfs film techniek moet gebruiken. Het probleem is echter dat er een grote verscheidenheid aan methoden is wanneer het gaat om de ontwikkeling van echt emotioneel pakkende mediaconcepten en videoproducties. Key is dus welke methoden in welke situatie te gebruiken. The BulletProof Methodologie is onze gids binnen dit proces.

Principe - Data inzichten

Om maximale resultaten te behalen moet je een hefboomwerking hebben. Het zoveel mogelijk gebruiken van data inzichten en het tegelijk deze volkomen negeren is de grootste uitdaging die je moet overwinnen (om uniek te zijn). De BulletProof Methodologie is wederom onze gids.

De BulletProof Methodologie
- Stappen -

Stap 1

Stappen die resulteren in een goede uitkomst

We beginnen met menselijke connectie. Jij kan vertellen over jouw bedrijf of je functie binnen het bedrijf dat jij vertegenwoordigd. We nemen deze sessie op video op in de vorm van een interne bedrijfsvideo.Waarom? Als eerste moeten wij namelijk jouw als persoon begrijpen en zo veel mogelijk informatie uit je krijgen als mogelijk. Jij bent de vertegenwoordiger van het bedrijf en daarmee uiteindelijk ook een verlengstuk van het product/dienst waarmee je jouw klanten van dienst bent.

Jij bent niet alleen, maar onderdeel van een grotere groep binnen jouw bedrijf. Zij hebben ook waardevolle inzichten over het bedrijf en het management team heeft vaak een goed overall beeld. Wederom, zal dit misschien gek lijken. Hoe kan iemand meer over jouw bedrijf, merk, marketing verhaal of klanten weten dan jij? Laat wij het op een vriendelijke manier zeggen: dit is jouw blind spot. Natuurlijk moeten wij hen niet vergeten. Deze gesprekken worden ook onderdeel van de interne bedrijfsachtige video. Dit betekend wellicht ook dat je jouw interne weerstand moet overwinnen. Wederom, dit is de Bulletproof Methodologie en deze aanpak zorgt voor resultaten.

Ja, natuurlijk. Zij zijn ook onderdeel van het gesprek. We praten niet zomaar over het uit de lucht grijpen van een media concept. Nee, door echt jouw specialisten erbij te betrekken de Bulletproof Methodologie leert ons alles wat wij moeten weten over jouw business.

Stappen die resulteren in een goede uitkomst

Nu combineren wij alles dat wij hebben geleerd over jouw organisatie met ons eigen veld en bureau onderzoek.

Binnen de BulletProof Methodologie zijn we altijd opzoek naar zaken die we over het hoofd hebben gezien. Er zijn altijd nieuwe inzichten te verkrijgen.

Alle opgenomen gesprekken verwerken wij tot een interne bedrijfsvideo. Deze video is zo samengesteld dat deze al inzicht geeft in essentie van het nieuwe media concept.

Stap 2

"Het werkt gewoon en bespaart ons tijd"

Marketing Manager at Bol.com

Stap 3

Stappen die resulteren in een goede uitkomst

Nu is het tijd voor het echte -kook proces- en laten we het hele plan samenkomen. We evalueren de feedback op de interne bedrijfsvideo en we laten alles een tijdje rusten. Dit zodat we goed in staat zijn om de creativiteit te laten stromen en een kijkje in de toekomst kunnen nemen, als het ware. Dit ook ook waar wij ons deel van de Bulletproof Methodologie nauwgezet zullen volgen. Dit, zodat wij er zeker van zijn dat ook wij objectief zullen blijven en we telkens weer de data erbij pakken en ons niet laten meeslepen. Dit is de grootste fout die klanten en creatieve bureau’s maken: meer in hun eigen verhaal geloven dan een eindklant/consument ooit zal doen.

Nu presenteren wij de uitkomst van het concept en zetten uiteen wat er nodig is om dit te realiseren. Dit is de meest cruciale en tegelijkertijd meest onnatuurlijk aanvoelende fase van de hele Bulletproof Methodologie. Waarom? Dit is waar normaal gesproken er veel heen en weer is tussen klant en het creatieve bureau. En nou juist dit is waar 95% van alle fouten worden gemaakt. Kan je je herinneren dat we praten over – gemiddeld resultaat. Dit is waar jij doet waar jij goed in bent en wij eerder in het proces (stap 1 en 2) hadden geprobeerd te doen waar wij goed in zijn, echter zaken hadden moeten aanpassen. Dit geeft niet de voorstelbare resultaten waar jij behoefte aan hebt. Dus er is maar 1 – hoge uitzonderingen – correctie ronde.

Stappen die resulteren in een goede uitkomst

Dit is het gave deel. Nu zullen we het Bulletproof Media Concept ten uitvoer brengen. Dit betekent dat jouw werk er op zit en onze mensen gaan doen waar zij het beste in zijn. Soms betekent dit dat je frustratie zal voelen of je een bijrijder in een attractiepark, met geen controle over de attractie zelf. Wederom, vertrouw op de Bulletproof Methodologie. wanneer jij hebt gedaan waar jij het beste in best, doen wij waar bij het beste in zijn. We geven je uiteraard alle middelen om te volgen datgene dat wij doen op een zo transparant mogelijke wijze. Maar.. je kan niet een “panic button“ indrukken.

Stap 4

Stap 5

Stappen die resulteren in een goede uitkomst

Je ontvangt de videoproductie welke onderdeel uitmaakt van 1 of meerdere concept(en). Afhankelijk van de lengte van de content strategie is het ook tijd om een gedegen en continue feedback loop in te stellen. We voorzien je van de noodzakelijke middelen om jouw Media Game op een hoger niveau te tillen en een duurzame indruk op de markt achter te laten.

Wordt onderdeel van de BulletProof familie

“Er zijn drie groepen mensen:
Zij die zien, zij die zien wanneer het wordt getoond, zij die niet zien. “
-Leonardo da Vinci-

“Sluit je aan bij onze familie van klanten” 

Prijs opzet

Hoe wij werken

Het vinden van het beste concept is een uitdaging en er is geen standaard oplossing. Je hebt een winnende strategie nodig en een manier van werken dat jouw bedrijf past en dus bieden wij drie verschillende programma’s. In elk programma wordt een zorgvuldig geselecteerde groep bulletproof team leden samengesteld om jouw en je management team bij te staan op weg naar succes.

Onze Tiers

In elk van onze Bulletproof Methodologie™ tiers zal een groep van zorgvuldig samengestelde bulletproof team leden jouw bedrijf en je management team begeleiden op weg naar succes.

Ben je er klaar voor om Bulletproof te worden?

Omgeef jezelf met slimme, gepassioneerde mensen en met de beste middelen en zienswijzen.

TIER 1
- Begeleiding Pakket -

15k-50k
1-3 weken
 • diepgaande gesprekken (covid - proof)
 • 1-op-1 sessies
 • Merk herpositionering
 • Content & Markering strategie-evaluatie
 • Bulletproof Methodology workshops
Apply now

Veelgestelde Vragen

“De BulletProof methodologie is een elite programma exclusief ontworpen voor ervaren ondernemers en management. We weten dat slagen uitdagend is.”

We geloven dat er concrete resultaten moeten zijn met onze BulletProof Methodologie.
Dus uiteindelijk loopt jij als ondernemer weg met vier zaken:

 • Herpak je succes

 • Creëer levensbalans

 • Nalatenschap

 • Deel je zorgen

We kunnen niet ieder bedrijf helpen. Daarom moet je aan de volgende voorwaarden voldoen: 

 • personeel: Jouw team moet hoge werk standaarden hebben en toegewijd zijn om een succes van jouw bedrijf te maken..
 • Focus:De vroege vogel vangt de worm. Er moet iets zijn dat wij ons op kunnen richten en kunnen uitbreiden. Als we dit vinden, moeten wij instaat zijn om hier op exclusieve basis aan te werken. Dus focus.
 • Standvast: Je moet slagen voor enkele van onze psychologische testen. BulletProof worden, betekent dat je alles geeft. Je zet je beste beentje voor.

Je had 10 jaar geleden kunnen beginnen en met dubbele cijfers per jaar kunnen groeien. Maar dat heb je niet gedaan. Hoeveel tekenen aan de wand heb je nodig. Dus. begin nu!

Je wilt meer?

Een pakket kan je altijd uitbreiden zodat deze aansluit bij jouw behoefte. Ja kan ook schakelen tussen pakket.

TIER 1
- Begeleiding Pakket -

15k-50k
1-3 weken
 • diepgaande gesprekken (covid - proof)
 • 1-op-1 sessies
 • Merk herpositionering
 • Content & Markering strategie-evaluatie
 • Bulletproof Methodology workshops
Start nu

TIER 2
- SMB Pakket -

50k-150k
1-3 maanden
 • Op uitnodiging
Populair

TIER 3
- Enterprise Pakket -

250k-1mio
3-12maanden
 • Op uitnodiging

Bulletproof Methodologyy™ – Copyright © 2019 – een BulletproofMediaGroup company